mer om Fatntastiska FötterBehandlingar:


Fotvårdsbehandling - Bas: 45-60 min. Behandlingen börjar med ett väldoftande och avslappnande fotbad. Sedan klipps och slipas naglarna. Därefter behandlas eventuella förhårdnader eller liktornar. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage där jag väljer en salva som passar just din fot. 


Fotspa: 60 minuter. Produkterna kommer från Rosenserien som är en serie som passar dig som vill vårda din hud och samtidigt värna om miljön. Redan de gamla grekerna använde extrakt från rosen för att lugna och balansera huden. Behandlingen börjar alltid med ett väldoftande och avslappnande fotbad, därefter används en välgörande peeling som tar bort döda hudceller och stärker huden som blir mjuk och len. Efter det görs en lerinpackning som rengör på djupet utan att torka ut. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage med en väldoftande, fuktgivande salva som ökar cirkulationen i fötterna vilket är välgörande för hela din kropp.


Fot de lux: 90 minuter. Behandlingen börjar med ett väldoftande och avslappnande fotbad. Därefter peelas fötterna med produkter från Rosenserien.

Sen gör vi en fotvårdsbehandling där vi klipper, rensar och slipar naglarna och filar fötterna lena och mjuka. Därefter görs en lerinpackning som rengör på djupet utan att torka ut. Behandlingen avslutas med en välgörande och skön fot och underbensmassage.


Fot och underbensmassage: 30 min. Skön behandling för fot och underben som ökar blodcirkulationen vilket gör att hela din kropp mår bra.


Jag behandlar också vårtor och liktorn. Vid svårighet att ta sig till kliniken gör jag hembesök. Kontakta mig för mer information,

eller klicka på "Boka Tid"-knappen på sidan och välj "hembesök" i menyn. Varmt välkomna!


För att boka din behandling: Klicka på "Boka Tid"-knappen på sidan. Förmånliga pensionärspriser!


TIPS!

Ge bort en skön, välgörande och avslappnande behandling. Väldigt uppskattat!

Köp presentkort på valfritt belopp.
Copyright © All Rights Reserved


Hit är alla sorters fötter välkomna!

Välkommen till Fantastiska Fötter i Trosa

För att se lediga tider och priser tryck på "Boka tid"-knappen.

Hitta till Fantastiska Fötter i Trosa,

Ingången är på bakgården, bakom pizzerian på Busstorget. En trappa upp.

Välkommen!

Tryck på denna text för se stor karta.


Kontaktinformation

Fyll i formuläret nedan eller ring på

tel 070-54 17 266